Fototriss del 307: Ätbart

Ätbart, ett rätt tacksamt tema, jag har valt det allra "sötaste" jag vet för tillfället.
1. Cantuccini, underbara Italienska mandelskorpor (bakade av bland annat: polentagryn, mandel, pistagenötter, lite olika kryddor och rivet citronskal) Doppas med fördel i ett litet glas Vin Santo...
2. Glesbygdsgodis, kokade vi ofta som barn eftersom varken affärerna eller macken hade öppet alltid när man blev godissugen...
3. Hallonmousse, relativt lättlagad och supergod efterrätt, passar utmärkt sommartid när hallonen är mogna...
Bilderna är som vanligt klickbara om man vill kolla in dom lite närmare och vill man kolla andra ätbara lösningar av veckans tema kann man alltid klicka HÄR.
 
        
 
 

Kommentarer:

1 Violen på Brandholmen:

Triss med idel godsaker! Skorporna har jag ätit i Italien, hallonmousse gillar jag! Men glesbygdsgodis är en nyhet för mig! Bra att ta saken i egna händer när det behövs!

Svar: Precis, och det funkade...
Lisa Andersson

Kommentera här: