Riktigt vår är det nu hos oss...

Först och främst ett jättegrattis till mellandottern som befinner sig på precis andra sidan av jorden just nu och har födelsedag, ett par vårbilder särskilt till dig men också till andra döttrar och "sonemann" som alla befinner sig på betydligt kallare breddgrader...
Hos oss har termometern idag visat 9,5 (i skuggan) och i "myshörnan" på altanen kunde man sitta i bara t-shirt...

 

 

Bilden ovan till höger är faktiskt Mina Allium "globemaster" som redan har börjat titta fram. Styvmorsviolerna är egentligen åretruntblommor men ger allra mesta glädjen just nu på våren. Men speciellt krokusarna skänker en sån glädje, fastän det fortfarande är kallt på nätterna så öppnar sig krokusarna på dagen och ler sitt allra skönaste leende.
Violerna är också tacksamma, även om det är en och annan frostnatt så är de finaoch pigga igen så fort solen tittar fram igen.

Rädshågat kollar vi nartuligtvis vädelrleksreapporterna och hoppas att våren verkligen har stannat efter vår ovanligt gråa och trista vinter...


Kommentarer :

#1: Frida

Härliga bilder på vårblommor! Jag längtar tills jag kan få lägga upp en bild med vårtema.. men det känns ganska avlägset..

skriven
#2: Karin

Finns allt detta i gârden eller har du fotat pâ jobbet???

skriven
#3: Lisa

Det är bara bilden längst upp till vänster som är fotad pa jobbet, resten är ute hos oss...

skriven
#4: Karin

Spelar ingen roll, för dom är fina allihop :-)

skriven

Kommentera inlägget här :